GORNJA TREPČA – Restoran sa sobama Zdravljak

Gornja Trepča Zdravljak

Restoran sa sobama Zdravljak** se nalazi u centru banje Gornja Trepča, u neposrednoj blizini izvora lekovite vode i Prirodnog lečilišta.
Zdravljak** raspolaže sa 4 bungalova, 16 dvokrevetnih soba, sa ukupnim kapacitetom 32 ležaja. Svaka soba ima telefon, terasu, klimu kao i kupatilo sa termomineralnom vodom, pa se gostima pruža mogućnost pasivnog kupanja u kadama sa banjskom vodom.
Zbog svojih specifičnih fizičkih i hemijskih karakteristika mineralne vode, koje su ispitane na teritoriji Gornje Trepče, mogu se koristiti i kao dopunsko sredstvo lečenja u sklopu medicinske rehabilitacije, a prema orijentalnim indikacijama, koje se daju za svaku vodu pojedinačno.
Indikacije za lečenje: multipleskleroza, reumatske bolesti, neuropsihijatrijske bolesti, bolesti gastrointenstinalnog trakta, oboljenja perifernih krvnih sudova. Izvori vode su dosta jaki i po sastavu vrlo slični. Temperatura vode je 29,8 ̊C.
U okviru ponude je i restoran sala sa 120 mesta, letnja bašta restorana sa prirodnim uređenjem. Restoranska ponuda prepoznatljiva je po specijalitetima nacionalne kuhinje.
Gostima nudimo uslugu smeštaja na bazi punog pansiona.
Za individualne turiste i organizovane grupe, u saradnji sa lokalnom turističkom agencijom, organizujemo fakultativne izlete:
– Ovčarko-Kablarska klisura, pešačka tura do vrha Kablara odakle se prostire najlepši pogled na meander Zapadne Morave. Obilazak manastira u maloj “Srpskoj Svetoj Gori”.
– Šetnja stazom Patrijarha Pavla.
– Bičiklističke rute, po uređenim I mapiranim biciklističkim stazama…I sl.

Od strane Ministarstva trgovine, telekomunikacija i turizma, nalazimo se na listi ugostiteljskih objekata koji primaju vaučere za odmor.

Sadržaj

 • Tip objekta – Kategorisane sobe
 • Ležajeva – 32
 • Dvokrevetnih – 16
 • Tuš, WC u sobi – Kupatila sa kadama
 • TV u sobi – da
 • Internet – da
 • Restoran – da
 • Mogućnost ishrane – da
 • Parking – da
 • Bankomat u blizini – da
 • Organizovani izleti – dogovor
 • Vaučeri – da

Cenovnik smeštaja za domaće i strane goste

PUN PANSION

DVOKREVETNA SOBA – 2.735,00
KORIŠĆENJE DVOKREVETNE SOBE KAO JEDNOKREVETNE – 4.460,00

URAČUNATO U CENU:
BORAVIŠNA TAKSA – 95,00
OSIGURANJE – 15,00
PANSIONSKI DORUČAK – 200,00
PANSIONSKI RUČAK – 350,00
PANSIONSKA VEČERA – 350,00

NIJE URAČUNATO U CENU:
KUPANJE BANJSKOM VODOM – 700,00
BANJSKI LIST
MEDICINSKE USLUGE

– Cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om
– Za boravak preko 20 dana odobrava se dodatni poust od 20% na smeštaj
– Minimalni boravak je 7 noći. Za boravak kraći od 7 noći, doplata je 10 % od cene smeštaja za jednu noć.
– Kupanje banjskom vodom obezbeđeno u svim smeštajnim jedinicama
– U cenu nije uračunato: pasivno kupanje, banjski list, dodatni medicinski tretmani
– Odloženo plaćanje: čekovima građana na 6 mesečnih rata, putem administrativne zabrane do 12 meseci, potrošačkim kreditom kod poslovne banke
– SMEŠTAJ DECE DO 3 GODINE GRATIS AKO KORISTE LEŽAJ SA PRATIOCEM
– ZA DECU OD 3-8 GODINA 50% OD CENE PANSIONA, AKO DECA KORISTE LEŽAJ SA PRATIOCEM
– ZA DECU OD 3-8 GODINA 70% OD CENE PANSIONA, AKO KORISTE SAMOSTALNI LEŽAJ

Shodno odluci o boravišnoj taksi br. 06-87/2008-5-02 od 13.11.2008 godine (“Sl. List Čačka br. 9/2008)boravišnu taksu ne plaćaju: 1. deca do 7 godina starosti, 2.lica upućena na banjsko i klimatsko lečenje, odnosno specijalizovanu rehabilitaciju od nadležne lekarske komisije, 3. lica koja organizorano borave u turističkom objektu radi izvođenja istraživačkih, ekoloških i sličnih akcija, osim sportista koji se nalaze na pripremama i takmičenjima,4.strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni obaveze plaćanja takse, 5. lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana.

Boravišnu taksu umanjenu za 50% plaćaju lica od 7 do 15 godina starosti.

U računu se posebno iskazuje oslobađanje od plaćanja boravišne takse. U slučaju značajnijih promena na tržištu i promena cena elemenata kalkulacije zadržavamo pravo korekcije cena neuplaćenog dela

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

GORNJA TREPČA – Restoran sa sobama Zdravljak – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji