Palić – apartman i soba „Palićki cvet“

Palićki cvetApartman i soba „Palićki cvet“ se nalaze u turističkoj zoni Palića, na svega pedesetak metara od obale Palićkog jezera, u mirnom i prijatnom okruženju, obezbeđujući istinsko uživanje onima koji priželjkuju odmor i tišinu.

Leti gosti uživaju sunčajući se na peščanoj plaži i kupajući u jezeru, a takođe i u akva parku i velnes centru* tokom cele godine, a Palićki Veliki park i obala jezera stvoreni su za duge relaksirajuće šetnje.

Apartman tipa „studio“, razvrstan je u kategoriju dve zvezdice (**), raspolaže sa 3 ležaja i to jedan francuski krevet i dva singl kreveta (1/4-za smeštaj četiri osobe).
Apartman ima poseban ulaz, terasu, kuhinju, sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, TV, klimu i TA grejanje.

Soba sa ukupno 4 (četiri) individualna ležaja, razvrstana je u kategoriju dve zvezdice (**), raspolaže sa 3 ležaja i to jedan francuski krevet i dva singl kreveta (1/4-za smeštaj četiri osobe).
Soba ima poseban ulaz, kuhinju, sobu, kupatilo sa tušem i WC-om, TV i klimu i grejanje sa mermernim radijatorima.

Gostima je obezbedjen besplatan parking, wireless internet (po zahtevu), ima mogućnosti za pravljenje roštilja, kuvanje kotlića u dvorištu, a po želji gosta postoji mogućnost pecanja u neposrednoj blizini na jezeru.

U neposrednoj blizini na peščanoj plaži pored jezera nalazi se i ‘’Avantura park’’, a duž istočne obale Palićkog jezera nalaze se sportsko-rekreativni sadržaji (park fizičke kulture i rekonstruisani sportski tereni /za odbojku na pesku, košarku, fudbal, itd./).

Neposerdna blizina grada Subotice upotpunjuje boravak na Paliću, a brojne vinarije, salaši i restorani su tu za ljubitelje dobre hrane i vina.

Svim gostima pre nego što dođu na Palić –Suboticu, preporučujemo sajtove: palic.rs i visitsubotica.rs, zvaničnu prezentaciju ponude turističke organizacije grada Subotice, koja je uvek aktuelna i omogućuje da na najbolji način isplanirate boravak na turističkoj destinaciji.

U apartmanu i sobi se može boraviti sa vaučerima za odmor u R.Srbiji koje izdaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija R.Srbije u 2021. godini.

Apartman i soba se nalaze na listi ugostiteljskih objekata/ugostitelja u kojima se može izvršiti rezervacija radi realizacije vaučera za uslugu smeštaja.

*Završetak radova i otvaranje novoizgradjenog akva parka i velnes centra je planirano do kraja marta 2021. godine.

Sadržaj

  • Tip objekta – Apartman i soba
  • Ležajeva – 8
  • Apartmana – 1
  • Soba – 1
  • Tuš, WC u sobi – da
  • TV u sobi – da
  • Internet – da
  • Parking – da
  • Bankomat u blizini – da
  • Vaučeri – da

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

PALIĆ – Palićki cvet – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji