Selters banjaMLADENOVAC – Selters banja

Selters banja u Mladenovcu, smeštena na obroncima planine Kosmaj u široko rasprostranjenom šumovitom predelu a blizina Beograda koji je na 50 km. Udaljenosti auto-putem, čini ga prestonici najbližem banjskom lečilištu sa mineralnom vodom, peloid-lekovito blato i klimat. Selters banja kao organizaciona jedinica Instituta za rehabilitaciju „Beograd“, raspolaže sa 300 kreveta u mrežizdravstvenih ustanova gde pokrivamo oblasti rehabilitacije kao što su neurološka, ortopedsko-traumatološka, reumatoliška i dečija rehabilitacija. Pored toga, dozvolom Ministarstva turizma, Selters banja raspolaže dodatno sa 200 kreveta za bavljenje turističkom delatnošću i uslugama koje prate savremene turističke sadržaje u cilju poboljšanja fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Po broju ugovorenih postelja, indikacionom području (rehabilitacija, savremeno opremljen wellness & spa centar,fitness, bazen na otvorenom sa niskomineralnom vodom kao i dečji bazen, staze zdravlja, teretana na otvorenom, vazdušne struje i klimat) jedna smo od najvećih banja a u okviru Instituta jer smo nastavna baza Medicinskog fakulteta u Beogradu, za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Minerlna voda Selters spada u visokomineralne hiperterme, koja na svom izvoru ima 50°C. Po svom sastavu je alkalno-murijatična, ugljeno-kisela hiperterma. Otkrivena krajem XIX veka, dobila je prestižna priznanja i nagrade za kvalitet i lekovitost u Londonu i Briselu. Prvi podaci datiraju iz 1893.godine kada i počinje razvoj Selters banje. Zahvaljujući entuzijazmu prim.dr. Tomislava Mališić, 1986.godine, izgradjen je drugi objekat, kada Selters banja doživljava svoj procvat. Postaje moderno lečilište sa specijalizovanim stručnim kadrom, savremeno opremljenim dijagnostičkim kabinetima i opremom, koji uz prirodan faktor daju odlične rezultate u lečenju i očuvanju zdravlja.Razvojem zdravstvenog turizma, Selters banja sa svojim visokostručnim kadrom i prirodnim bogatstvom, teži ka poboljšanju i očuvanju zdravlja svih svojih korisnika. U oba objekta, sa renoviranim sobama i kompletno opremljenim terapijskim blokovima, pružaju se usluge kinezi i radne terapije, elektroterapije, hidrokineziterapije, mineralne kupke i podvodne masaže u lekovitoj Selters vodi, kao i savremeno opremljen wellness centar sa lekovitim blatom, ručnim masažama, sauna, djakuzi, bazen, slana soba, tepidarijumi. Kao ustanova, u mogućnosti smo da našim korisnicima pružimo medicinske i prateće rekreativne sadržajeuz stalni nadzor lekara specijalista i subspecijalista,fizioterapeutskih tehničara i medicinskih tehničara.Sa svojim bogatim medicinskim, rekreativnim i ugostiteljskim sadržajem, Selters banja je pravo prirodno bogatstvo i lečilište ovog dela Srbije. Pored blizine Beograda, lokalitet same banje omogućiće Vam da obiđete istorijske znmenitosti i prirodna bogatstva nase zemlje.

Sadržaj

 • Tip objekta Stacionar II
 • Ležajeva – 500
 • Tuš, WC u sobi – da
 • TV u sobi – da
 • Internet – da
 • Restoran – da
 • Mogućnost ishrane – da
 • Parking – da
 • Poslovna sala – da
 • Bazen – da
 • Sauna – da
 • Sportski program – da
 • Vaučeri – da

Kliknite na dugme KONTAKT ukoliko želite da vidite kontakt podatke ili formular za direktnu rezervaciju ovog smeštajnog objekta.

Vaučeri za odmor u SrbijiMOJA SRBIJA – Za uputstvo o vaučerima: ko može dobiti vaučer za odmor u Srbiji, šta je potrebno za dobijanje vaučera, kako dobiti vaučer, kuda sa vaučerom – kliknite na OVAJ LINK www.MojaSrbija.rs

Mapa/Navigacija

Za navigaciju do željenog odredišta kliknite na „Još opcija“

MLADENOVAC – Selters banja – za smeštaj u ovim objektima možete koristiti vaučere za odmor u Srbiji